Lovpakke-kørekort

Lovpakke kørekort

Lovpakke kørekort er en side hvor vi har samlet information om hvad kræves med lov, når du skal erhverve dig kørekort til alle kategorier.

Hver lektion er á 45 minutter.
 Undervisningsforløbet ved køreuddannelsen til kategorierne A, B, skal strække sig over mindst 14 undervisningsdage, C, D mindst 12 dage,C/E mindst 10 dage,til kat. D/E over mindst 7 dage og B/E mindst 3 dage

Kategori A(Motorcykel)

29 lektioner i teorilokale, og mindst 22 lektioner i praktisk køreundervisning, i overensstemmelse med undervisningsplanen for køreuddannelsen til kategori A.

Kategori B (Personbil)

Mindst 29 lektioner i teorilokale og mindst 24 lektioner i praktisk køreundervisning, i overensstemmelse med undervisningsplanen for køreuddannelsen til kategori B.

Kategori C eller D (Lastbil / Bus)

Mindst 16 lektioner i teorilokale, og mindst 18 lektioner i praktisk køreundervisning, i overensstemmelse med undervisningsplanen for køreuddannelsen til kategori C og D.

Kategori C/E (Lastbil med anhænger)

Mindst 13 lektioner i teorilokale, og mindst 18 lektioner i praktisk køreundervisning, i overensstemmelse med undervisningsplanen for køreuddannelsen til kategori C/E.

Kategori D/E (Bus med anhænger)

Mindst 10 lektioner i teorilokale, og mindst 6 lektioner i praktisk køreundervisning, i overensstemmelse med undervisningsplanen for køreuddannelsen til kategori D/E.

Relaterede links : Ubetinget frakendelse, Rådgivning til teoriprøve, Køb adgang til teoriprøve, Gratis Teoriprøve, Kørselforbud, ANT-Kursus, Særlig køreundervisning, Kontrollerende køreprøve